Skip to content

Krullenkapper Amsterdam

Enthousiaste en ervaren krullenkapper in Amsterdam

Ben je op zoek naar een gedreven en vakkundige kapper in Amsterdam? Dan ben je bij Hairstyling Donna & Guy op de goede plek. Kom je bij ons binnen, dan ervaar je al snel onze passie voor kapsels. Daarnaast gaan wij graag om met mensen. We zijn er voor standaard behandelingen zoals knippen. Natuurlijk mag je ook een afspraak maken voor verven of permanenten. Kom je bij ons binnen en weet je eigenlijk niet precies wat je wilt? Dat is voor ons geen enkel probleem. We kijken en denken graag even met je mee. Je mag rekenen op deskundig advies. Zin in een nieuwe look? Wij helpen je graag. We hebben ervaring met mannen- en vrouwenkapsels. Ook knippen we heel regelmatig kinderen.

Klantvriendelijkheid belangrijk bij krullenkapper in Amsterdam

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden naar huis gaat. De sfeer in onze kapperszaak is prettig. We willen graag dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Een goede service, flexibiliteit en het in beeld krijgen van jouw wensen staan hoog in ons vaandel. Na veel ervaring in het Hilton Hotel in Amsterdam was het nu tijd voor een eigen kapsalon. We zijn gespecialiseerd in onder meer föhnen. Ook in het föhnen van extensions. Heb je zelf veel krullen? Dan ben je bij ons helemaal op de goede plek. Wij hebben daar namelijk veel ervaring mee. Soms is het best lastig om krullend haar mooi in model te krijgen. We geven je daarom graag deskundig en passend advies. Profiteer van onze passie en onze focus op kwaliteit. Daar wordt je haar alleen maar beter van. En zit je haar goed, dan zit je ook meteen lekkerder in je vel. Daar doen wij het voor.

Krullenkapper Amsterdam

Hairdresser in Amsterdam Zuid kiest voor natuurlijke materialen

Als kapper in Amsterdam Zuid willen we graag het beste voor jouw haar. Dit begint met een goede verzorging. Heb je daar vragen over? Natuurlijk zijn wij er voor professioneel advies. We kiezen tijdens onze behandelingen voor natuurlijke producten. Wil je je haar laten kleuren, dan gebruiken wij verf die argan olie bevat. Dit verzorgt je haar en is pertinent niet schadelijk. Ook wanneer je een permanent bij ons afspreekt, is dit niet slecht voor je haar. Heb je nog vragen? We staan graag voor je klaar. Zowel overdag als ’s avonds is onze kapsalon geopend.