Skip to content

Botox / keratine behandeling

TRINIFORCE FIBRE THICKENER

De schoonheidsbehandeling met Botox-effect voor fijn, slap en futloos haar...

De schubbenlaag (cuticula) is een zeer gevoelige laag van het haar en dient als een „beschermende mantel“, het beschermt de vezellaag (cortex) onder meer tegen schadelijke milieu-invloeden, UV-straling en de tijdens hitte het föhnen en het gebruik van krul- en stijltangen.

Chemische behandelingen, suboptimale voeding, atmosferische invloeden, erfelijkheid, stress en een hormonale onbalans zijn de belangrijkste redenen voor schade en vernietiging van de schubbenlaag. Een haar heeft ongeveer 10 – 15 overlappende schubbenlagen. Wanneer deze lagen worden verwijderd, wordt het haar automatisch dunner. Wat overblijft is ongezond, fijn haar!

De unieke formule van de TRINIFORCE FIBRE THICKENER THERAPY is speciaal voor fijn, zwak, slap, futloos en breekbaar haar ontwikkeld.

Door het nieuwe TRINIFORCE FIBRE THICKENER COMPLEX wordt fijn haar van binnenuit gevoed, verstevigd en versterkt. Dankzij het door ons speciaal ontwikkelde opbouwsysteem worden de actieve en natuurlijke ingrediënten diep in de binnenste schubbenlagen opgeslagen. Het resultaat: krachtig en volumineus haar dat straalt, glanst en een mooie gezonde look heeft.

Een van de belangrijkste doelen van het TRINITY haircare laboratorium én een van de grootste voordelen van de TRINIFORCE FIBRE THICKENER serie is de eenvoudige toepassing in de salon. Het innovatieve ontwerp van de TRINIFORCE FIBRE THICKENER werkt diep in de haarvezels, herstructureert de schubbenlaag en versterkt deze met natuurlijke ingrediënten: vergelijkbaar met een Botox-behandeling.

Dankzij de revolutionaire samenstelling en de speciale applicatietechniek wordt er nooit meer product dan nodig is in het haar opgeslagen en kan het daarom zeer goed worden gebruikt voor dun, fijn, broos en verouderend haar.

HOE WERKT HET?

FIBRE THICKENER is ontstaan door een combinatie van hoogwaardige, natuurlijk ingrediënten en baanbrekende technologie. Hierdoor worden de vezels van binnenuit opgebouwd en krijgt het haar nieuwe kracht en energie! Daarbij hebben we gebruik gemaakt van bekende technologieën die al langer in de huidcosmetica worden gebruikt.

TRINIFORCE FIBRE THICKENER COMPLEX:

De belangrijkste ingrediënten van de behandeling zijn hyaluronzuur, collageen en oligopeptide. 

Hyaluronzuur: vochtinbrengend en aanvullend karakter = vochtversterker

Collageen: vult het haar van binnenuit, gaat het verouderingsproces tegen = anti-aging effect

Oligopeptide: verbetert de elasticiteit en doorkambaarheid van het haar = push-up effect

TRINIFORCE KERATIN FILLER TREATMENT

The reconstructive treatment for hair ...

Het maakt niet uit hoe zacht de formule is, een chemische behandeling beschadigt altijd de haarstructuur. Het meest van alles lijdt de schubbenlaag (cuticula), omdat deze buitenste laag als eerste wordt geopend tijdens álle chemische behandelingen. Speciaal om deze gevoelige laag bescherming te bieden, ontwikkelden de TRINITY laboratoria een uniek nieuwe formule:

TRINIFORCE KERATIN FILLER

De schubbenlaag is de buitenste laag van het haar. Deze gevoelige laag dient als een beschermende laag, het beschermt de vezellaag (cortex) tegen o.a. schadelijke milieu-invloeden, UV-stralen of hitte van haardrogers. Verven, bleken, permanenten, maar ook atmosferische invloeden zijn de belangrijkste redenen voor de beschadiging en vernietiging van de schubbenlaag. Een haar heeft ongeveer 10-15 schubbenlagen, hoe meer schubbenlagen aanwezig zijn, des te sterker en gezonder het haar is.

TRINIFORCE KERATIN FILLER 

is speciaal ontwikkeld voor poreus, beschadigd en chemisch behandeld haar. De unieke mix van drie natuurlijke ingrediënten geeft een buitengewoon krachtige therapeutische werking aan het TRINIFORCE KERATIN FILLER COMPLEX

Dankzij de nieuwe TRINIFORCE KERATIN FILLER COMPLEX, wordt poreus haar van binnenuit geregenereerd, versterkt en verstevigd. Dankzij het door ons speciaal ontwikkelde opslagsysteem wordt de formulatie van natuurlijke actieve ingrediënten diep naar de binnenste schubbenlaag getransporteerd. Het resultaat: Sterk, volumineus haar dat glans, jeugdigheid en gezondheid uitstraalt.

Een van de belangrijkste doelen van de TRINITY haircare laboratoria en tevens een van de grote voordelen van TRINIFORCE KERATIN FILLER is de eenvoudige toepassing in de salon. De innovatieve formule van TRINIFORCE KERATIN FILLER werkt diep in de haarvezels, reconstrueert de schubbenlaag en bouwt het haar weer op dankzij de hoge dosis keratine. Vanwege de revolutionaire formulatie en de speciale applicatietechniek met de AEROTRIN 909 wordt er niet meer product dan nodig is in het haar opgeslagen en kan daarom voor alle haartypes worden gebruikt.

Hoe werkt het?

TRINIFORCE KERATIN FILLER is voortgekomen uit de combinatie van hoogwaardige, natuurlijke, ingrediënten en baanbrekende nieuwe technologieën. Zodoende worden de haarvezels van binnenuit opgebouwd en krijgen ze nieuwe kracht en energie! We gebruiken hiervoor een natuurlijk ingrediënt van het haar – Keratine. Keratine is een haar-eigen stof en wordt gebruikt als een soort van „transplantatiemiddel”.

TRINIFORCE KERATIN FILLER COMPLEX

De belangrijkste componenten van de behandeling zijn keratine, moringa en granaatappel extract. Keratine: Keratine is een haar-eigen stof, dit bestanddeel herstelt de eiwitstructuur, versterkt het haar en geeft het nieuwe veerkracht en volume. Moringa: Moringa is gewonnen uit het zaad van de tropische Moringa boom. Het micro-eiwit in de olie be- schermt het haar tegen milieu-invloeden en UV-straling. Het ondersteunt het duurzame herstel van het haar en verbetert de haarstructuur.

Vrije radicalen kunnen chemische reacties in de vezellaag veroorzaken en kunnen de haarstructuur beschadigen. De microproteïnen werken als een filter en beschermen de haarstructuur tegen invloeden van buitenaf en ze bevorderen en stabiliseren de keratine structuur van het haar Granaatappel Extract: Granaatappel Extract is een hoogwaardig natuurlijk geneesmiddel. Dit ingrediënt wordt gebruikt in de haarcosmetica als anti-oxidant. Een zeer effectief UV-filter zorgt voor onweerstaanbare glans. Het natuurlijk extract is intens vochtinbrengend en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.