Skip to content

Kapper Amsterdam Zuid

Kapper in Amsterdam Zuid met passie

Zoek je een enthousiaste kapper in de omgeving van Amsterdam Zuid? Dan ben je bij Hairstyling Donna & Guy precies aan het juiste adres. Wij hebben een passie voor kapsels. Onze liefde voor jouw haar is groot en dat merk je tijdens de behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je zeker ook passend advies geven. Of je nu blij of niet blij bent met je natuurlijke kapsel, wij staan graag voor je klaar. Zowel mensen met krullend als mensen met steil haar zijn bij ons van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel onze kapsalon verlaat. Juist krullend haar kan soms lastig zijn. Wij hebben hier extra veel ervaring mee.

Veelzijdige kapper in Amsterdam Zuid

Welk kapsel je ook hebt, wij weten er zeker raad mee. Voor elke persoon en voor elke coupe hebben wij de juiste behandeling. We gaan altijd voor de beste kwaliteit. Natuurlijk mag je bij ons rekenen op een uitstekende klantenservice. Maak snel een afspraak en we ontmoeten je binnenkort. De koffie of de thee staan voor je klaar. Kom gerust met het hele gezin. Wij zorgen ervoor dat ook jouw kinderen zich op hun gemak voelen. Sommige peuters en kleuters vinden het spannend om de kapper te bezoeken. Bij ons in Amsterdam Zuid voelen ze zich al snel op hun gemak.

Wij zijn er voor knippen, wassen en föhnen. Ook voor verven en permanent zijn wij je ideale partner. Ben je even helemaal klaar met je huidige kapsel? Weet je even niet wat nu het beste is? Wij geven je deskundig advies. Het kan heerlijk zijn om eens voor een totaal nieuwe look te kiezen. Uiteraard kijken wij dan naar de vorm van je gezicht. We weten al snel wat het beste bij jou past. Zowel mannen als vrouwen en kinderen zijn van harte welkom bij onze nieuwe salon in Amsterdam. Op de site vind je een handige routebeschrijving. Wil je meer weten? Neem gerust even contact met ons op. Je kunt ons mailen of bellen. Of je maakt direct een afspraak.

Kapper Amsterdam Zuid

Ervaren hairdresser Amsterdam Zuid

De eigenaar van onze salon is Vivienne. Zij werkt al meer dan 30 jaar in deze branche. Het hebben van een eigen kapsalon stond al tijden hoog bovenaan het wensenlijstje. Persoonlijk contact met klanten en zorgen voor tevredenheid over het kapsel staan hoog in het vaandel. Wat verwacht jij van een krullenkapper in Amsterdam? Vind je het belangrijk dat er natuurlijke producten gebruikt worden? Bij ons is dat zeker het geval. Kom je voor low lights of highlights? Je bent van harte welkom. Onze verf bevat argan olie. Dit is absoluut niet schadelijk voor je haar. Wil je graag permanent, dan kiezen wij voor producten met natuurlijke ingrediënten. Het grote voordeel is dat dit ook niet stinkt. Wil je een afspraak maken? Dit kan snel en gemakkelijk via onze website.